Välkommen
REALgood AB
 Start » Referenser

Hur jobbar andra i REAL?

REAL är ett brett och komplext system för ekonomisk fastighetsförvaltning. REAL har under de drygt 20 år systemet funnits på marknaden, löpande utvecklats och anpassats efter dess användare. Det innebär att i REAL finns kunder av många olika slag med det enda gemensamma att de hyr ut olika objekt, administrerar och tar betalt. I systemet finns den lilla bostadsrättföreningen med ett tiotal lägenheter till det stora förvaltningsbolaget med många tusen objekt. Det finns kunder som hyr ut och administrerar båtplatser, parkeringsplatser, samfälligheter, förrådsbyggnader, men givetvis också vanliga hyresrätter, kommersiella lokaler eller bostadsrätter.
Flera kunder befinner sig geografiskt på olika platser och kan därmed fullt ut utnyttja fördelarna med att jobba webbaserat. Det gäller även de kunder som enkelt kommuniserar felanmälningar till sina fastighetsskötare direkt via REAL.

Här kan du få en liten inblick i hur några av våra kunder har löst sin administration via REAL. Hur just deras vardag hanteras i REAL. Se det som inspiration eller vägledning i hur du skulle kunna bli lite effektivare i din egen vardag.
Hur skulle du kunna utnyttja friheten i att jobba webbaserat? Har du en mindre förvaltning som faktureras via ett ekonomisystem? Jobbar du i Fortnox eller Visma eEkonomi? Två webbaserade ekonomisystem med direktkoppling till REAL.

Dyker det upp frågor, tveka inte att höra av dig. Slå en signal till 010-602 32 00 eller mejla på info@realgood.se. Kanske kan REAL förbättra din vardag, precis som systemet gjort för dessa och många andra företag.  

Du kan alltid bilda dig en egen uppfattning via vårt stående erbjudande om att TESTA GRATIS!