Välkommen
REALgood AB
 Start » Referenser

Grant Thornton Kristianstad

För många företag kan det vara billigare och mer effektivt att leja ut sin ekonomihantering till en redovisningskonsult och istället koncentrera sina egna resurser till den inkomstbringande delen av verksamheten – affärerna. Därför erbjuder vi stora möjligheter till avlastning.

Varför outsourca ekonomifunktionen?
Idag vill allt fler mindre företag satsa på sin kärnverksamhet och ha en flexibel administration. När du outsourcar dina ekonomifunktioner, köper du de ekonomitjänster du behöver och får tillgång till specialistkompetens som annars brukar vara storföretag förunnade.

Specialisterna kan med sin kompetens och breda erfarenhet tillföra kunnande till ditt företag. Det ger dig en konkurrensfördel på din marknad. Dessutom löser du problemet med ersättare vid sjukdom, semestrar etc.

Vi gör det lätt för dig att välja
Baserat på företagens vanligaste önskemål har vi satt samman ett antal erbjudanden som du kan skräddarsy – allt efter dina behov. Självfallet går det även att köpa enskilda tjänster av oss som inte innebär oursourcing eller hela paket, om ditt behov är mer specifikt.

Nyhet! Alltid tillgång till din ekonomi
Nu finns Webbkontoret - en webbaserad lösning som gör att du alltid kan ha tillgång till ditt företags ekonomi var du än är, när som helst på dygnet.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion om dina och ditt företags behov och hur vi kan tillgodose dem på bästa sät